Dat verdient een bloemetje

Samenwerken voor Perspektief

Perspektief biedt hulpverlening aan mensen die een vorm van zorg nodig hebben en die een afstand hebben tot de arbeidsmarkt. Alles wat Perspektief doet, staat in het teken van de inzet van cliënten. Zo ook tijdens de dinnershow rond de lancering van de wintereditie van Delft.business. Een dergelijk event kan alleen floreren dankzij de samenwerking met diverse partners in de stad, die het belangrijk vinden er samen voor te zorgen dat iedereen meetelt.

Barbara van Gelder – Something Extra

“Ik breng mensen in beweging. Of het nu gaat om een stad, school, museum, een zakelijk of particulier evenement. Met mijn enorme team van dansers, costumières, acteurs en fotografen doe ik projecten door heel Nederland: van de Delftse Levende Etalagedag tot de opening van het Rembrandtjaar in het Mauritshuis. Sinds vijf jaar heb ik bovendien een prachtig atelier in de binnenstad. Perspektief schakelt me regelmatig in om evenementen meer energie te geven. Ook voor mij geldt, dat ik iedereen ‘perspektief’ gun op iets extra’s in het leven.

Tim Dumaij – PWAM Sound & Vision

“We bieden maatwerk op het gebied van geluid, licht, video en tijdelijke stroomvoorziening. Voor Perspektief leveren we al het licht en geluid tijdens congressen, dinnershows en workshops. Ook hebben we gezorgd voor de geluidsinstallatie in de grote hal die voor allerlei evenementen gebruikt wordt. Ik vind het belangrijk om als bedrijf achter Perspektief te staan, omdat ze onmisbaar werk doen. En ik kijk met veel bewondering naar de trajecten die zij inzetten om cliënten aan het werk te krijgen.”

John Mansveld – FeestArt

“Samen met mijn compagnon Marius lever ik met FeestArt alles wat nodig is voor een evenement of feest. Wat begon met één springkussen en een garagebox is inmiddels een dynamisch bedrijf dat nog steeds groeit. Voor feesten en partijen van Perspektief leveren we tenten en springkussens. Ze bellen ons voor een mooie entree of een gezellige kinderhoek. Perspektief doet een hoop voor mensen die het minder goed hebben en daar dragen we graag ons steentje aan bij.”

Cor en Ank van Buytene – Muziekhandel Van Buytene

“Samen met mijn vrouw Ank ben ik eigenaar van Muziekhandel Van Buytene, een speciaalzaak in klassieke cd’s, piano’s en vleugels. Je kunt bij ons ook een piano of vleugel huren of door ons laten onderhouden. De piano die Perspektief nodig had voor de dinnershow heb ik gesponsord omdat ik het belangrijk vind iets bij te dragen en omdat muziek verbindt. Ik voel me verbonden met Delft en heb veel gedaan voor de stad; denk aan de Grachtenconcerten, het Chamber Music Festival en Delft Jazz.”

Gertjan Rozema – Rozema Verhuur

“Als eigenaar van Rozema Verhuur en derde generatie van dit Delftse familiebedrijf, werk ik al heel lang samen met Perspektief. Zo kijken we of het onderhoud van onze verhuurmaterialen bij Perspektief uitgevoerd kan worden of dat cliënten bij ons stage kunnen lopen. Perspektief biedt mensen die het moeilijk hebben een doel. Hoe mooi is het als je dat kunt ondersteunen door een event te sponsoren. Op persoonlijk vlak draag ik ook graag m’n steentje bij, door zelf als vrijwilliger aan de slag te gaan.”

Vorig artikelAl 60 jaar een familiecultuur
Volgend artikelEditie 10.2019