Arjan Steendam verzorgt de outfit van Edwin Rooijakkers
Arjan Steendam en Edwin Rooijakkers

Edwin: ‘‘Met Evite ondersteunen we vele opdrachtgevers bij hun evenementen en ben daar dan ook vaak zelf aan het werk. Voordat ik naar een evenement ga, check ik altijd eerst de gastenlijst en daar stem ik mijn kleding op af. Een das zit standaard in mijn broekzak en een colbert hangt wachtend in de auto. Waar ik tegenaan loop, is dat als ik naar nieuwe klanten ga, ik soms niet weet wat ik aan moet trekken. Overdressed zijn is echt een no go. Hoe zorg ik ervoor dat ik er representatief uitzie, zonder over de top te zijn? Ik ben benieuwd wat Arjan voor mij uitkiest.”

Arjan Steendam – Steendam Herenmode
“Ik kende Edwin nog niet en daarom was het extra leuk hem te mogen kleden. Bij Edwin ben ik gegaan voor een smartcasual outfit, hij moet ergens binnen kunnen wandelen in kleding die multifunctioneel is, niet under- en niet overdressed. Het wollen jasje zit heerlijk. Het is dik van stof, waardoor je plooien niet ziet en het voelt aan als een vest. Met een mooie jeans eronder en een overhemd is de outfit bijna af. De witte schoenen maken het verschil. En als het dan een keer een tandje meer dressed moet dan kunnen er bijvoorbeeld ook chique schoenen onder.

Reactie Edwin:
“Arjan heeft mij erg verrast met deze outfit. Ik had dit jasje zelf niet snel uitgekozen, toch vind ik het heel gaaf. Witte schoenen kies ik niet snel als schoen, maar ze zitten lekker en maken de outfit af. Hetzelfde geldt voor het jasje met een subtiel grijs motief. Het is een outfit waarin ik mij goed voel en waarin ik zeker bij de meeste klanten en evenementen kan binnenwandelen.’’

Edwin Rooijakkers is directeur/eigenaar bij Evite Services B.V.

Deze styling is gedaan bij Steendam Heren-mode en Strellson Delft beide gevestigd aan de Wijnhaven in Delft.

Vorig artikelBig data helpt de tuinbouw naar circulariteit
Volgend artikelZó zit dat: goede communicatie begint met luisteren