Business stijl van Eva

Eva: “Mijn stijl is zakelijk stoer. Een rok met een hak is prachtig, maar sneakers passen beter bij mij. Als ik klanten bezoek of trainingen geef, moet ik me op m’n gemak voelen in mijn outfit. Ik probeer mijn buik altijd een beetje te verdoezelen en met mijn grijze haar wordt kleding met prints snel tuttig. Ik houd van aansluitende jurkjes, maar ze zijn moeilijk te vinden. Wat past het beste bij mij qua vorm, kleur, stof en lengte?

Elly Sonneveld – Stijladviseur No13 
“Er was gelijk een klik. Eva is een prachtige vrouw van 54 jaar met grijs haar. Dat betekent andere kledingkeuzes, maar je wilt ook geen moeke lijken. Warme kleuren zijn dan belangrijk om contrast in het gezicht te benadrukken en warmte te creëren. Ik heb een gewaagde combi uitgezocht met rood en aubergine. Een prachtige leatherlook jurk, die lekker rockt. Eronder een stoer laarsje met blokhak en een blauwe sjaal voor het contrast. Het vest is van licht materiaal, anders is het te warm. Met deze outfit kan Eva genoeg combinaties maken met haar eigen kleding. Qua make-up heb ik haar geadviseerd om te shapen met een donkerder blusher en warmrode lippenstift te gebruiken.”

Reactie Eva: “Het was een heerlijke middag. Elly is echt een vakvrouw. Ik loop regelmatig naar binnen, maar meestal kom ik er niet uit, er is te veel keus. Het gevolg is dat ik ronddwaal en niks vind. Zo’n personal shopper service is ideaal. Als ik zie waar zij mee komt, dan moet ik het mezelf niet meer moeilijk maken, maar gewoon met Elly rondlopen. Zij kiest precies de juiste kleuren, vormen en prints. Ik heb alles gekocht, mijn creditcard gloeit nog na.”

Eva van der Last is samen met haar echtgenoot Hans van der Last eigenaar van Aenova BV Delft. Aenova ontwikkelt al sinds 1992 software.

Vorig artikelNetwerken to the max tijdens Starters Meetup
Volgend artikelDeurwaarder ‘nieuwe stijl’