Foto van Elly (eigenaar kledingwinkel No13) met een klant

Ria: “Als ik in de kwekerij tussen de bloemen werk, kies ik voor makkelijk en sportief. Ik trek een spijkerbroek en t-shirt uit de kast en klaar. Het wordt een ander verhaal als ik langs bloemisten ga of op beurzen sta om onze nieuwste soorten gerbera’s, in bijzondere kleuren en vormen, onder de aandacht te brengen. Begin oktober sta ik zes dagen op de VT Wonen Beurs in Amsterdam. Hoe zorg ik dan dat ik mij kleurrijk, netjes en trendy kleed? Niet te hip, want het moet wel bij mijn leeftijd passen.”

Elly Sonneveld – Stijladviseur No13 
“Alle kleuren die een herfstblad heeft, vind je dit seizoen terug in onze winkel. Je mag alles combineren, niks is te gek. Een print op een print, ruitjes met bloemetjes en veel tijgerprints. Vergeet niet om effen basics aan te schaffen, die zorgen voor rust. Ria ken ik al jaren. Ze is pittig en lekker gek. Dus er mag zeker peper in haar outfit. Ik kies voor een ruitjesbroek, rode top met tijgerprint, stoere boots en een mooi vest. Door slim te combineren met verschillende truitjes en tops zie je er tij- dens zo’n beurs elke dag mooi, verzorgd en flitsend uit. Het vest is comfortabeler dan een colbert en toch netjes en praktisch. En als het warm is, trek je het gewoon uit.”

Reactie Ria: “Hier word ik vrolijk van. Elly weet precies wat bij me past en wat mij staat. Dat is fijn. Dit ziet er leuk, fleurig en stoer uit, maar ook netjes. De broek had ik zelf nooit gepakt, vaak ga ik voor veilig. De schoenen zitten heerlijk, daarmee houd
ik het wel een week vol op zo’n intensieve beurs. De hak is niet te hoog, dus ik hoef dit jaar geen slippers mee in mijn handtas.”

Ria Lansbergen is mede-oprichter van familiebedrijf LG Flowers in Pijnacker en verantwoordelijk voor de veredeling en selectie van de bloemen en het bedenken van nieuwe concepten.

Vorig artikelEditie 8.2018
Volgend artikelBedrijfsunits voor Goudhaantjes