De parels van het Ondernemersklankbord

0
Angelique Soekhlall voor Parels van Ondernemersklankbord

In 2017 ontstond bij Angelique Soekhlall het idee voor Angie’s Juicebar. Ze kwam met sappen in aanraking toen ze zich na een ongeluk weer energiek en gezond wilde voelen. Omdat er in Delft nog geen sapjesbar was, wilde ze er zelf een openen. Ze onderzocht de haalbaarheid door in gesprek te gaan met potentiële klanten en andere ondernemers. Ook kwam ze in contact met adviseurs van het Ondernemersklankbord (OKB). In haar sapjesbar aan de Choorstraat maakt ze nu koudgeperste sapjes, smoothies, detox-sapkuren, bowls en soepjes. Allemaal vega. Het OKB hielp haar om het concept en businessplan te verfijnen en hamerden op een goede begroting. Door de financiën goed te bewaken heeft Anqelique zicht op welke producten het beste lopen en wat de marges zijn.

“Ik wilde altijd al ondernemer worden en haalde op mijn 19e mijn ondernemersdiploma. Toen ik begon met sapkuren, wist ik meteen dat ik hier mijn diploma voor wilde inzetten. Inmiddels heb ik al veel klanten die regelmatig bij mij terugkomen voor een kuur. Het geeft mij zoveel energie om te zien hoe mijn klanten hier profijt van hebben. Mijn ziel zit echt in mijn zaak en ik ben trots dat het heeft uitgepakt zoals ik voor ogen had. Tijdens de crisis heb ik meteen een take-away geopend, zodat ik toch redelijk door heb kunnen draaien. Wat ook helpt, is dat de overheid het belang van gezonde voeding in deze tijd benadrukt. Mijn grootste doel is dat Angie’s Juicebar vaste voet aan de grond krijgt en straks bekend is bij alle Delftenaren.”

Het Ondernemersklankbord (OKB) begeleidt ondernemers in het MKB in alle bedrijfsfases. In het OKB-netwerk delen oudondernemers als vrijwilliger expertise en geven zij onpartijdig advies.

Tekstschrijver: Linsey van Iepenbrink
Fotograaf: Ronald Speijer

Vorig artikelOndernemers helpen om te groeien
Volgend artikelHet pand: Heertjeslaan 1