Raymond van Uffelen is eigenaar van kledingwinkel Ray Brandstore in Delft, waar hij mensen blij maakt met kwalitatieve, duurzame kleding waarbij jeans de hoofdrol speelt. Daarnaast verleent hij zijn diensten en expertise – voor twee dagen in de week – aan kappersketen The Color.

Ik gebruik Google agenda, omdat deze overal oproepbaar is en mak-kelijk te delen met mijn opdrachtgever. Zo ziet men in een oogopslag hoe de planning eruitziet.

Zondag

Omdat de winkel op zondag altijd pas om 13.00 uur opengaat, is deze ochtend heilig bij ons thuis. Op deze dag wordt er nou eens geen wekker gezet en is het ontbijt met het gezin een cadeautje. Er moet wel iets héél belangrijks zijn om dit bijzondere moment van de week met Daniëlle, zoon Moos (17), dochter Juul (15) en dochter Kaat (12), waarin we even rustig bijpraten, niet door te laten gaan. Rond 12.30 uur vertrek ik, op de fiets – wij wonen dicht bij het centrum – naar de winkel om de nieuwe wintercollectie te verkopen.

Maandag

Deze dag is ingepland voor mijn opdrachtgever. The Color is (nu nog) een kleine kappersketen met vijf salons. Ik heb het financiële en personeelsbeleid in mijn takenpakket en begeleid de ondernemers die een salon hebben bij het runnen van een onderneming. Op alle vlakken. Superleuk om te doen aangezien ik, voordat ik mijn eigen kledingwinkel begon, vele jaren ervaring heb opgedaan in het kappersvak en het ondernemerschap.

Dinsdag

Mijn ‘vrije’ dag in de week. Dan pak ik mijn taken in het huishouden op en klussen die in het huis gedaan moeten worden. Ook houd ik mij bezig met het avondeten. Op dinsdag plan ik ook eventuele werk-zaamheden in voor We Are Delft waar ik sinds kort bestuurslid ben. Het is een stichting die bezig is om fysieke winkelgebieden in Delft digitaal zichtbaar te maken. Zo ontstaat er een digitale stad waarin mensen kunnen winkelen. Ik denk echt dat dat de toekomst is. Op dinsdagavond ga ik naar mijn bokstraining. Die sla ik nooit over, want het maakt mijn hoofd heerlijk leeg!

Vorig artikelZo zit dat: Bedrijfshuisvesting
Volgend artikelEn dan onstaat er magie