In de vorige editie van Delft.business stelden we ondernemers Ilonka en Martin voor, die zich bij MIFIT Personal Sport Coaching hadden aangemeld voor een persoonlijk coachingtraject. Hoe gaat het drie maanden later met ze? Tijd voor een update.

Ilonka Hesseling
Een gezonde balans vinden tussen sporten, werken en vrije tijd; dat is waar Ilonka drie maanden lang met hulp van personal sportcoach Roos aan heeft gewerkt. En dat was niet altijd even makkelijk. “Roos heeft constant mijn grenzen opgezocht. Het was zwaar, maar daar houd ik wel van. Twee keer per week trainden we samen, waarbij we kracht en cardio afwisselden en werkten aan mijn mindset. Vooral met dat laatste had ik in het begin wat moeite. Ik ben erg nuchter en eigenwijs. Maar Roos is heel duidelijk en doelgericht en dat is precies wat ik nodig heb. Met haar methodes lukt het me vaker om beter de balans te vinden.” Of Ilonka haar doel heeft behaald? “Ik ben er nog actief mee bezig, daarom heb ik ook bij Roos bijgetekend voor drie maanden. Een mindset waar je al jaren mee leeft, verander je ook niet zomaar. Daarnaast zijn we nog aan mijn blessure aan het werken. We hebben een goede start gemaakt, maar hij is nog niet over. Genoeg te doen dus, ik heb er zin in!”

‘Ik ben nuchter en eigenwijs. maar roos is heel duidelijk en doelgericht en dat is precies wat ik nodig heb’

Roos
Ook Roos is positief over het traject en vindt het een leuke uitdaging om met Ilonka te werken. “Ilonka begeleiden is iets anders dan normaal, omdat zij al een ervaren sporter is en al fit was voordat we begonnen. Een goede balans creëren, dát was de uitdaging. Sterker worden in body en mind. Tijdens de trainingen stelde ze zichzelf echt open naar mij op. Dat is erg prettig werken. Ik heb nooit verwachtingen voordat ik met iemand aan de slag ga, want dan ga je werken vanuit een bepaald patroon. Ilonka heeft daarom zelf de input gegeven en daarmee zijn we aan de slag gegaan. Dat heeft goed gewerkt. En wat ik heb ervaren: op het moment dat zij openstaat om echt te doen wat nodig is, dan gebeurt het ook. Het is mooi om te zien dat Ilonka steeds krachtiger in haar business staat. Vanuit hier gaan we verder. Ze kan persoonlijk en fysiek alleen nog maar sterker worden.”

Meer weten over de trainingen van Ilonka en Roos? Bekijk hun vlogs op: www.delft.business

Vorig artikelJuridische documenten opstellen
Volgend artikelMiss Morrison op de koffie bij Lieke Voortman