Business stijl van De Sjees door Steendam Herenmode Delft
v.l.n.r.: Arjan Steendam, Vincent Quack en Leo Quack

De business stijl van… grand café De Sjees

Leo en Vincent voelden zich erg vereerd toen ze hoorden dat Arjan hen wilde kleden. Vincent: “Wij runnen samen grand café De Sjees. Daar hoef je niet in een net pak te verschijnen. Ik draag een pak alleen op speciale gelegenheden, want mijn eigen stijl is casual.’’ Vader Leo denkt daar anders over. ‘’Ik ben een man van een pak. Ook als ik uit ga, trek ik het liefst een pak aan.’’ Vader en zoon laten zich graag verrassen door Arjan.

Arjan Steendam – Steendam Herenmode: “Voor de vader-zoon editie moest ik meteen aan Leo en Vincent denken. Voor Leo heb ik gekozen voor een midden grijs kostuum met grote donkere ruit, een zwart overhemd en een zwarte das. Natuurlijk had een wit overhemd ook gekund maar het zwarte is weer eens iets anders, dan het bekende ‘wit’. Bij Vincent mag het wat hipper en jonger, dus koos ik voor een 3-delig blauw slim fit kostuum met een trendy omslag. De stof heeft een wat grovere structuur en een lichte ruit. Ook in het leer van de schoenen zit een structuur, wat mooi bij het pak past. De blauwe veters geven het geheel een leuke finishing touch.’’

Reactie Leo en Vincent: Leo: “Arjan heeft ons positief verrast! Ik heb veel blauwe en grijze pakken, maar eentje met een opvallend patroon heb ik nog niet in mijn kast. Ik moest even wennen toen Arjan koos voor een zwart overhemd met een zwarte das, zelf had ik het pak gecombineerd met een wit overhemd. Maar het resultaat mag er zijn!’’ Vincent: “Bij Arjan is er altijd een relaxte sfeer. Ik ken hem al jaren, dus hij weet goed wat bij mij past. Blauw is een kleur waar ik zelf ook snel voor kies, maar niet bij een driedelig pak. Ik voel mij goed in deze look.’’

Leo en Vincent Quack zijn samen eigenaar van grand café De Sjees in Delft.

Vorig artikelTools voor continue verbetering
Volgend artikelBroedplaats voor vernieuwers