No13 verzorgt de outfit van Norma Drost
Nicky Brink en Norma Drost

Norma: “Lange tijd was ik in mijn werk nogal stijf en tuttig gekleed. Ik dacht dat dit zo hoorde in de zakelijke wereld maar dit bleek helemaal niet het geval. In de afgelopen jaren heb ik ontdekt waar ik mij prettig in voel en wat bij mij past. In een winkel zie ik gelijk wat ik wel en niet leuk vind, ik heb best een uitgesproken mening en weet goed wat mijn kledingstijl is. Juist daarom vind ik het extra leuk om nu eens advies te krijgen van een styliste. In mijn functie als manager sta ik regelmatig voor groepen ondernemers en in die rol mag je qua kleding best wel opvallen. Maar waar ligt de grens? Ik ben benieuwd wat Nicky voor mij uitzoekt.’’

Nicky Brink – Stijladviseur No13: “Deze winter zie je allerlei kleuren zoals donkerrood en groen, maar ook lichte tinten zoals beige en crème. Norma heeft een prachtig figuur, met lange benen. En door haar lichte haarkleur staan verschillende kleuren haar goed. We zijn gegaan voor een outfit waarin Norma helemaal zichzelf is en die er tegelijkertijd representatief uitziet. Met lange benen moet je een beetje uitkijken dat je geen rechte lappen aantrekt. Kies voor prints om de lengte te doorbreken. De rok draagt erg comfortabel en staat mooi met de zwarte laarsjes eronder. De baret maakt de outfit helemaal af en geeft de stoere look ook een vrouwelijk tintje.’’

Reactie Norma: “Er was meteen een gezellige klik met Nicky en ze had mijn kledingsmaak meteen door. Mijn oog viel dan ook al snel op deze waanzinnige rok. Hij is soepel van stof, zit erg lekker en in combinatie met de ceintuur is het helemaal ‘ik’. Op hoge hakken kan ik niet goed lopen, dus deze laarsjes zijn perfect. Ook fijn: deze outfit kan ik zowel zakelijk als privé aan.”

Norma Drost is manager van het DGA Netwerk (Netwerk van Directeur Groot Aandeelhouders) bij VNO-NCW West.

Deze styling is gedaan bij No13 gevestigd aan de Oude Langedijk in Delft.

Vorig artikelGelukkig hebben we de foto’s nog
Volgend artikelChainels betrekt en verbindt