Frank Suyker deelt een greep uit zijn agenda.

Een gewone gozer, die buitengewoon plezier heeft in het maken van ongewone ontwerpen. Lage drempel, hoge lat. Frank Suyker, energieke ontwerper en andersdenker in één. Opgegroeid in de film- en televisiewereld, doorontwikkeld richting animaties, uitgegroeid tot internationaal ontwerper, die exact weet hoe vorm en beeld voor merken werken.

Op doordeweekse dagen werk ik als artdirector bij Karo Pharma, een Zweeds, beursgenoteerd bedrijf. Hier gebruiken we Outlook om onze internationale agenda’s inzichtelijk te maken. Daarnaast heb ik sinds 2009 mijn eigen onderneming, Frankreate. Een design onestopshop voor wie wil weten hoe ‘anders’ eruitziet. Hier gebruik ik de agenda van Google om alles gestroomlijnd te houden.

Donderdag

Mijn dag start om 06.30 uur: buiten sporten, voordat de kinderen naar school moeten. Vandaag werk ik aan het ontwerp van een internationale social media campagne voor een Scandinavisch merk. ’s Avonds, als de kinderen op bed liggen, werk ik aan de huisstijl van een nieuwe wijnspeciaalzaak in Den Haag en schets ik (op papier) een twintigtal logo’s voor een nieuwe klant.

Vrijdag

Deze dag staat in het teken van mijn eigen onderneming, Frankreate. Met mijn creaties zorg ik voor pure (h)erkenning in logo’s, websites, foto’s, films en campagnes. Buiten twee design meetings, heb ik vandaag een workshop Raise Your Brand op de planning staan. In een intensieve een-op-een sessie met een klein bedrijf kijken we in vier uur tijd hoe we hun merk naar een hoger niveau kunnen tillen.

Zaterdag

Staat in het teken van sport. Vanaf 08.00 uur ben ik te vinden naast of op een voetbal- of hockeyveld. Aan het einde van de dag gaan we met het gezin naar borrelcafé De Gist om te genieten van een goed glas wijn en allerlei lekkere, kleine gerechten die we samen kunnen delen.

 

Vorig artikel‘Het draait nu om lef tonen en uitproberen…’
Volgend artikelDe stand van zaken – 4 juni 2020