Imre van Leeuwen woont en werkt in Delft. Als eigenaar van evenementenbureau iQ Events en sportmarketingbureau SportVibes is hij met zijn team betrokken bij allerlei evenementen, verspreid over heel Nederland.

Ik gebruik Microsoft Outlook. Mijn collega’s kunnen mijn agenda bekijken (en ik die van hen) en vergaderingen inplannen. Ik houd graag zelf controle over mijn agenda en sla naar hartenlust afspraken af.

Vrijdag

Komend jaar krijg ik een rol bij Stichting SponsorRingen, daarom bezoek ik een van de bestuursleden. Een fijne afspraak in een zeer dynamische omgeving. Tussen de middag eet ik thuis, het voordeel van een kantoor dicht bij huis. De laatste afspraak van deze week is bij Lijm & Cultuur, de perfecte plek aan de Schie om deze winter onze eerste schaatsbaan in Delft te organiseren.

Zaterdag

Familytime in de ochtend. Geen voetbal voor onze jongste zoon, dus we pakken een extra uurtje slaap. Ik maak me klaar om naar Dutch Open Badminton in Almere te gaan. Met SportVibes helpen we sportbonden om hun sport nóg beter op de kaart te zetten. Het is daarom belangrijk dat we de sport goed begrijpen. Ik heb het nuttige met het aangename gecombineerd, want ik heb de motor gepakt.

Zondag

Een bijzondere dag, want ik loop vandaag mijn eerste halve marathon; 21 kilometer door de straten van Amsterdam. SportVibes helpt mee met dit evenement waarbij meer dan 45.000 atleten finishen in het Olympisch Stadion. Met mijn hardloopmaatje Thom en zijn vrouw Sabine was het een leuke middag. Ik liep een prima tijd: 1 uur en 54 minuten. Als ik thuiskom, blijkt mijn zoon me naar de kroon te steken als bbq-master. Zijn Picanha is geweldig. Na een powernap moet ik weer op pad, want mijn jongste moet worden opgehaald bij Walibi Holland. Om 01.30 uur lig ik in bed na een mooi, maar intensief weekend.

Vorig artikelZo zit dat: van werkstress naar werkplezier
Volgend artikelGlasvezel in de stad