Portretfoto van Ron Demeijer, RDA adminstratie

Ron Demeijer is geen Delftenaar, maar geboren in Den Haag en opgegroeid
in Vlaardingen. Begonnen als financieel medewerker bij een kleinschalig
accountantskantoor in Delft. In 1996 begonnen als zelfstandige en (mede)
eigenaar van administratiekantoor en belastingadviesbureau RDA. Sinds
2017 is hij volledig eigenaar. Met een team van zeven verzorgen zij voor
ongeveer 400 klanten alle fiscale zaken en loonadministraties.

Ons kantoor is bewust laagdrempelig en transparant, bij ons staat  de klant centraal. Door jarenlange ervaring is het kantoor in vele sectoren thuis en beschikken we over een grote diversiteit aan kennis. Geen boekhoudkundig of fiscaal probleem is ons te veel! Met trots zijn we onlangs ook een erkend leerbedrijf geworden.

Zondag

Normaal een ultieme relax-dag voor mij, maar deze zondag was het anders. Vanochtend mocht ik oppassen op mijn kleindochter van zes weken oud. Ze groeit zo snel. Ik geniet volop, want voordat je het weet staat ze met een vriendje bij je op de stoep! Af en toe maak ik ook in het weekend tijd vrij voor zakenrelaties. Onder het genot van een drankje en wat lekkers van Leonidas in Delft hebben we dan weer even bijgepraat en ideeën opgedaan. Zaterdag sloten we bijvoorbeeld af met een lekker biertje op het terras.

Maandag

Maandagochtend heb ik eigenlijk nooit opstartproblemen. Niet al te vroeg uit de veren, zoals elke ochtend lopend naar kantoor, weer of geen weer. Om 08.00 uur ben ik als eerste op kantoor. Ik zet een lekker kopje koffie en ga op mijn gemakkie weer aan de slag. Deze maandag heb ik een paar afspraken en de reguliere controlewerkzaamheden. Verder staat er nog een aantal aangiften op de planning en het afronden van een paar jaarrekeningen.

Dinsdag

De meeste dinsdagen zijn normale werkdagen, maar vandaag neem ik een dagje vrij. Ik ga met mijn kleinzoon van vier op stap naar World of Dinos in de Jaarbeurs in Utrecht. Na afloop kon McDonald’s natuurlijk niet ontbreken. ‘s Avonds lag ik bekaf op de bank. Wat een energie heeft zo’n klein mannetje… Maar wat was het een geweldige dag!

Vorig artikelColumn: Verdienmodellen, waar zit de winst?
Volgend artikelColumn: Gezondheid als verdienmodel