Even voorstellen: Mieke van der Schans

0

Wie bent u en wat doet u?
Ik ben Mieke van der Schans, modeontwerpster. Ik heb drie jaar geleden het roer omgegooid. Na jarenlang in het bedrijfsleven te hebben gewerkt, heb ik gekozen voor mijn passie. Na een opleiding mode ontwerpen ben ik mijn eigen modelabel cKata begonnen aan de Oude Delft 156.

Wat moet iedereen van u weten?
Ik ontwerp ieder jaar nieuwe collecties, die in kleine serie worden vervaardigd van hoogwaardige stoffen. De nieuwe ontwerpen worden in mijn salon gepresenteerd aan selecte gezelschappen. Ook worden er modeshows georganiseerd op aanvraag voor groepen en bedrijven.​ Op 9 mei organiseer ik een exclusieve Delft.business voorjaarssalon.​

Waar ergert u zich als ondernemer aan?
Ik denk niet in ergernissen en geniet van het ondernemerschap.

Wat heeft u ondernemers te bieden?
In mijn klantenbestand zitten veel ondernemende (zaken)vrouwen. Ik ontwerp voor hen kleding die comfortabel, stijlvol en elegant is. Kleding waar zij zich lekker en zelfverzekerd in voelen. Met name voor deze groep ben ik flexibel en beschikbaar op afspraak.

Waar kunnen andere ondernemers u mee helpen?
Inspiratie en kruisbestuiving.

Vorig artikelMasterclass Werkwaardig: Duurzaam inkopen
Volgend artikelEditie 2.2017