Mijn agenda: Hans Nout

0

Hans Nout van Nout Architecten woont in Delft en werkte onder meer aan het interieur van Filmhuis Lumen, diverse Delftse jongerenontmoetingscentra, het politiebureau van Naaldwijk en de aula op de begraafplaats in Voorburg.

Vrijdagmorgen – Studenten begeleiden

’s Morgens begeleid ik bouwkundestudenten van de TU Delft met hun project. Ontzettend leuk om te doen. Ik kan mijn kennis overdragen en blijf op de hoogte van wat er bij deze studenten speelt. ’s Middags werk ik aan een schetsontwerp voor uitbreiding van een ontmoetingsplaats. Rond 17:00 uur houd ik het voor gezien. Mijn weekend start rustig op de bank, krantje erbij en ’s avonds de televisie aan

1. Vrijdagmiddag – Schetsontwerp

Zaterdagmorgen – Zoon verhuizen

Ik help onze zoon verhuizen binnen het studentenhuis waar hij woont. Daarna is het tijd voor boodschappen doen op de markt. Aansluitend maak ik een rondje door Delft: het Blues Festival is vrijdag van start gegaan. De moeite waard om wat tentjes her en der in het centrum te bezoeken. ’s Avonds staat de film Silence op het programma. Het verhaal gaat over twee jonge jezuïeten in het 17e-eeuwse Japan. Onze dochter is momenteel in Japan. De film geeft een mooie inkijk in de geschiedenis van het land.

Zaterdagmiddag – Markt

Zaterdagavond – Film ‘Silence’

Zondagmorgen – Uitgebreid ontbijt

Deze dag start met een relaxt en uitgebreid ontbijt. Verse sinaasappelsap, croissantjes, broodjes uit de oven en een eitje. Om 10:30 uur zet ik de televisie aan voor mijn favoriete programma Vrije Geluiden van de VPRO. Drie kwartier genieten van muziek van over de hele wereld. Een echte aanrader! ’s Middags ga ik naar mijn moeder in Zeeland. Ze viert haar 85ste verjaardag. Reden voor een gezellig feestje.

Zondagmorgen – VPRO vrije Geluiden

Zondagmiddag – Moeder 85 jaar

 

Vorig artikelNetwerken is zaaien
Volgend artikelVier netwerkclubs uitgelicht