Agenda - Kim Cramer

Kim Cramer woont in Rijswijk en werkt als ‘emotive transformer’ bij haar bedrijven Emotome en BR-ND, die respectievelijk het medewerkersgeluk en de merkstrategie binnen organisaties op een hoger plan brengen. Ze is trots als dat leidt tot positief gedrag en
duurzame verandering. Ik werk meestal met het mail- en agendasysteem van mijn klant. Voor mijn privéafspraken maak ik gebruik van de Google-agenda die ik vanaf mijn mobiele telefoon of tablet bekijk.

Ik gebruik Google Calendar. Mijn collega’s en ik kunnen elkaars agenda beheren. Dat betekent wel dat ik mijn afspraken bijhoud en niet vergeet de dingen in mijn hoofd in mijn agenda te zetten.

Vrijdag

Ik werk thuis om in de buurt te zijn van mijn zoons Milo (8) en Kai (4) tijdens hun eerste schoolweek én onze nieuwe au pair Maja uit Kroatië. Als we de jongens naar school hebben gebracht, drinken we koffie en nemen we de week door. Vanwege een opruimactie leeg ik een paar verhuisdozen. Collegaondernemer Karen haalt mij op. We gaan in Amersfoort bootjevaren met de 23plusone Licensed Friends, een netwerk van professionals die onze methode voor ‘emotive transformation’ gebruiken. In Amersfoort regent het, maar op de boot is het gezellig!

Zaterdag

Ik begin de dag met een Happy Challenge van onze Emotome-app ‘Glimlach naar 5 vreemden’. Na het ontbijt bezoeken we met het gezin de Haagsche Rugby Dagen. Terwijl Milo naar een verjaardag is en Kai een dutje doet, werk ik wat en reserveer een restaurant. We gaan naar een feestje en blijven in België overnachten. De kinderen gaan uit logeren. In Mechelen ontmoeten we vrienden bij restaurant Cosma. Het eten is hier superlekker! Daarna lekker dansen op het feest.

Zondag

Uitslapen, wat een luxe! Na een bootcamp en een douche brunchen we in Le Pain Quotidien. Nadat we de kinderen hebben opgehaald, eten we patat en moet er geskylanderd worden op de Playstation. Als Milo en Kai slapen, bereid ik een presentatie voor. Ook bel ik met Asha Lalai van Action for Happiness. Ik ben ambassadeur van deze stichting, die streeft naar meer geluk voor meer mensen. Nog even CNN kijken en dan lekker slapen. 

Vorig artikelZo zit dat: Bv opruimen
Volgend artikelLokaal ondernemerschap