De business stijl van

Cindy is business development directeur van de Biotech Campus Delft en is verantwoordelijk voor het vinden van biotechbedrijven die zich op het terrein van DSMGist gaan vestigen.

Cindy: “Ik hou van sportieve kleding die lekker zit, je kunt me uittekenen in broeken en jasjes. In een rok zul je me niet zien. Ik draag graag vrolijke motieven en kleuren. Blauw en grijs zijn mooie kleuren die goed staan. Mijn armen en benen zijn vrij lang en dat is soms lastig met het vinden van de juiste kleding. Voor mijn werk wil ik netjes en zakelijk gekleed gaan, maar ik wil wel mezelf blijven. Wat heb je voor mij in petto?”

Elly Sonneveld – Stijladviseur No13
“Cindy heeft lange slanke armen en benen, echt heel mooi. Met dit figuur moet je uitkijken dat je geen lange rechte lappen aantrekt, maar met prints en vlakverdelingen werkt om die lengte te onderbreken. Ik heb deze set gekozen, omdat je er van alles mee kunt. Wil je een zakelijke uitstraling? Trek hakken aan en je bent klaar. Ga je casual gekleed, dan combineer je de broek met een lekker vest en sneakers. Ga je naar het strand, dan doe je een leuk hemdje en slippers aan. Cindy is een blondine, dus knalgeel doet niks voor haar. Maar de maisgele top kan juist wel, want dat is een warme kleur die haar laat sprankelen. Mijn advies aan Cindy: durf! Kies niet (altijd) voor veilig en zoek het eens buiten je comfortzone. Want je hebt een prachtig figuur.’’

Reactie Cindy
“Ik hou van kleur en meteen bij binnenkomst in de winkel werd ik vrolijk van alle kleuren in de rekken. Het leuke van het kledingadvies van Elly is dat ze je aanspoort om kleding aan te trekken die je zelf niet direct zou uitkiezen. Zoals het pak op de foto. Zodra ik het aanhad, voelde ik me op en top zakelijk, feestelijk en vrouwelijk!’’

Vorig artikelTrakteer de stad
Volgend artikelColumn: Marja Keizer, lokaal en sociaal