Jacqueline:
“Ik fiets vaak naar mijn werk, dus kies ik voor makkelijke kleding. Daarbij moet ik er als accountant netjes uitzien, dus kom ik vaak uit op veilige keuzes. Ik wil best meer durven, maar vind het lastig om kleding uit te kiezen die echt bij mijn persoonlijkheid past. Als ik shop, pak ik altijd weer die witte blouse en dat zwarte jasje. Hoe vind ik een zakelijke outfit met pit?’’

Elly Sonneveld – Stijladviseur No13
“Jacqueline is een lange en mooie vrouw, die veel kleuren kan dragen. Zwart doet weinig voor haar. Bij rode/roze tinten spreekt haar gezicht meer, daarom heb ik gekozen voor een kleurrijke outfit met rode print. Het jasje met de bloemenprint is seizoen helemaal in. De tomaatrode top geeft een mooie gloed op haar gezicht en past goed bij haar bruine haarkleur. In de broek met 7/8 lengte komen haar lange benen mooi uit. De broek zit lekker, want hij heeft veel stretch en is dus comfortabel op de fiets. Met de open schoentjes
maakt ze deze outfit helemaal af. Het zomerseizoen kan beginnen!”

Reactie Jacqueline
“Ik ben blij met Elly’s keuze. Het is flink ‘out of my comfortzone’, maar ik voel mij er lekker in. Het advies van Elly leert mij dat ik hulp nodig heb bij het uitzoeken van mijn kleding. Dit setje kan ik mooi combineren met verschillende items uit mijn eigen kast, waardoor zelfs die witte blouse en dat zwarte jasje weer opfleuren. Ik vind het geen probleem om te investeren in mooie kleding van goede kwaliteit, want hiermee stap ik met een glimlach op de fiets.”

Jacqueline Steeneveld is accountant bij Ruitenburg adviseurs en accountants in Delft.

Vorig artikelRobotica in Food & Agri sector
Volgend artikelLeve(n) lang leren